my-telenor-От 1 до 24 декември 2017 г. потребителите на приложението MyTelenor могат да участват в празничната кампания на Теленор „Повече подаръци, повече Коледа“ и да спечелят някоя от общо над 220 специални награди, които операторът ще раздава всеки ден през посочения период.

Всички клиенти на абонаментните планове и предплатените услуги на Теленор, които са инсталирали последна версия на приложението MyTelenor и са се регистрирали в него, могат да участват в кампанията и да спечелят някой от ежедневните призове. Сред тях са фитнес-гривни, безжични тонколони и слушалки, 360-градусови камери от водещи световни производители, както и много други подаръци от Теленор.

Желаещите трябва да се регистрират еднократно за участие в кампанията, като кликнат на специалния банер в приложението MyTelenor на своя мобилен телефон, който ще ги отведе на микросайта на кампанията. След успешна регистрация, всеки ден в периода на играта, отново чрез банер в приложението, ще бъде обявявана и наградата за деня. Тя ще бъде разпределяна чрез теглене на жребий на случаен принцип сред участниците, които са заявили участие за съответния ден чрез кликване върху банера. Всеки участник може да спечели максимум по една награда в кампанията.

Пълните условия за участие в кампанията „Повече подаръци, повече Коледа“ ще бъдат достъпни на микросайта на кампанията и на www.telenor.bg/bg/mytelenor от 1 декември.