Сега четете
EFJ зове за по-добра защита на журналистите на Западните Балкани

EFJ зове за по-добра защита на журналистите на Западните Балкани

„В страните от Западните Балкани липсват ръководители, които уважават свободата на словото”, сочи Европейската федерация на журналистите (EFJ) в заключителния си доклад от състоялата се наскоро в Тирана медийна среща ЕС – Западни Балкани.„В страните от Западните Балкани липсват ръководители, които уважават свободата на словото”, сочи Европейската федерация на журналистите (EFJ) в заключителния си доклад от състоялата се наскоро в Тирана медийна среща ЕС – Западни Балкани.За първи път от 25 години Съюзът на журналистите на Русия (СЖР) избра нов свой председател. Това стана на свикания на 25 ноември в Москва ХІІ конгрес на Съюза, на който 700 делегати от цялата страна бистриха професията журналист и бъдещето на руската журналистика.

Първоначално форумът беше планиран за март 2018, но тъй като тогава ще са изборите за президент на страната и поради това, че стартът на предизборната кампания е планиран за декември тази година, се наложи той да бъде издърпан през ноември.За първи път от 25 години Съюзът на журналистите на Русия (СЖР) избра нов свой председател. Това стана на свикания на 25 ноември в Москва ХІІ конгрес на Съюза, на който 700 делегати от цялата страна бистриха професията журналист и бъдещето на руската журналистика.

Първоначално форумът беше планиран за март 2018, но тъй като тогава ще са изборите за президент на страната и поради това, че стартът на предизборната кампания е планиран за декември тази година, се наложи той да бъде издърпан през ноември.

Международната неправителствена организация „Репортери без граници” (RSF) приветства новоприетата резолюция на ООН за гарантиране безопасността на журналистите и повишаване на мерките срещу безнаказаността на насилието против тях. Това оповестява организацията в специално съобщение.Международната неправителствена организация „Репортери без граници” (RSF) приветства новоприетата резолюция на ООН за гарантиране безопасността на журналистите и повишаване на мерките срещу безнаказаността на насилието против тях. Това оповестява организацията в специално съобщение.Два месеца след смъртта на своя създател империята за фалшиви новини на американеца Пол Хорнер почти престана да съществува, съобщи Poynter.

Вижте и

От 18 септември, когато той бе открит мъртъв в дома си във Феникс, щата Аризона, досега поне 20 регистрирани на негово име сайта вече са офлайн.Два месеца след смъртта на своя създател империята за фалшиви новини на американеца Пол Хорнер почти престана да съществува, съобщи Poynter. От 18 септември, когато той бе открит мъртъв в дома си във Феникс, щата Аризона, досега поне 20 регистрирани на негово име сайта вече са офлайн.Телевизия CBS (Си Би Ес) реши да отстрани от ефира Чарли Роуз, един от най-известните американски телевизионни водещи.

Причина е появила се във вестник „Вашингтон пост“ информация, че осем жени го обвиняват в сексуален тормоз, съобщиха осведомителните агенции.Телевизия CBS (Си Би Ес) реши да отстрани от ефира Чарли Роуз, един от най-известните американски телевизионни водещи. Причина е появила се във вестник „Вашингтон пост“ информация, че осем жени го обвиняват в сексуален тормоз, съобщиха осведомителните агенции.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре