bta-lbslБългарската телеграфна агенция и йорданската информационна агенция Петра подписаха в Аман програма за сътрудничество за обмен на новини и опит.Българската телеграфна агенция и йорданската информационна агенция Петра подписаха в Аман програма за сътрудничество за обмен на новини и опит.Хвърлят в затвора за над 3 г. главния редактор Огуз ГювенОгуз Гювен – главният редактор на онлайн изданието на опозиционния турски вестник “Джумхуриет”, е осъден на 3 години и 1 месец затвор, предаде БТА.

Огуз Гювен – главният редактор на онлайн изданието на опозиционния турски вестник “Джумхуриет”, е осъден на 3 години и 1 месец затвор, предаде БТА.Среща-разговор с журналиста Румен Стоичков ще се състои на 22 ноември, от 17.30 часа, в Конферентната зала на Изложбени зали ”Рафаел Михайлов” в Старата столица.Среща-разговор с журналиста Румен Стоичков ще се състои на 22 ноември, от 17.30 часа, в Конферентната зала на Изложбени зали ”Рафаел Михайлов” в Старата столица.Мащабни обекти, строени почти изцяло от бетон, вдъхновяват австрийския фотограф Бруно Кломфар да създаде серията снимки PAST FUTURE.

В София той продължава проекта си с изложбата “България – другата гледна точка”.Мащабни обекти, строени почти изцяло от бетон, вдъхновяват австрийския фотограф Бруно Кломфар да създаде серията снимки PAST FUTURE. В София той продължава проекта си с изложбата “България – другата гледна точка”.Известният турски журналист Али Таракчъ е бил прострелян в Истанбул, съобщава турската телевизия НТВ. Таракчъ е бил ранен в крака, предаде БТА.Известният турски журналист Али Таракчъ е бил прострелян в Истанбул, съобщава турската телевизия НТВ. Таракчъ е бил ранен в крака, предаде БТА.