Сега четете
Renault в партньорство със STAR WARS (TM)

Renault в партньорство със STAR WARS (TM)

1510732803_306Днес Renault обяви, че компанията е горда да анонсира партньорството си със STAR WARS (TM). От френската марка споделят, че и двете компании споделят страстта към иновациите, имат успешна история и вселена, която се простира през поколенията и вековете.Renault участва в новата инициатива, като ще подпомогне лансирането на следващите два нови фирма на STAR WARS (TM)- STAR WARS: THE LAST JEDI и SOLO: A STAR WARS STORY, които са планирани за премиера съответно на 13 декември 2017 и 23 май 2018 година.

“Много сме доволни от това партньорство. STAR WARS (TM) и Renault имат голямо въздействие върху животите ни, когато бяхме млади и имахме желание да ги направим възможно най- вълнуващи и икспериментални”, коментира Ксавие Мартине, старши вицепрезидент на подразделението Маркетинг на Renault Франция.

“За марката Renault, това е вълнуваща възможност да предложим оригинално изживяване на публиката, както в нашите продажбени центрове, така и чрез различните ни комуникационни медии. Освен това, това е дългосрочно партньорство, планирано да продължи до лятото на 2018 година. За феновете на STAR WARS (TM) и Renault предстоят много изненади”.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре