Сега четете
Павлина Бонева и Георги Златков са новите творчески директори на The Smarts

Павлина Бонева и Георги Златков са новите творчески директори на The Smarts

Досегашният творчески директор Богдан Русев се оттегля от компанията

Павлина Бонева и Георги Златков са новите творчески директори на рекламна агенция The Smarts. Те вече работят заедно по кампании и проекти на всички клиенти на агенцията и постигат първите си успехи. „Решението да имаме двама криейтив директори, един с дизайнерски и един с копирайтърски профил, е чудесна възможност да постигнем синергия и това да даде по-силен тласък за развитие на творческия ни потенциал” – каза Радослав Бимбалов, управляващ партньор на The Smarts.

Досегашният творчески директор Богдан Русев се оттегля с увереността, че е дал най-доброто от себе си – както твърди той – на „най-добрата рекламна агенция в България“. Непосредствените му планове за бъдещето включват преместване в село Руен, където ще отделя повече време на семейството си, ще пише книги и ще превежда художествена литература.

Павлина Бонева е в The Smarts от година и половина на позиция Head of Art. Предишните 12 години живее и работи в Германия, където трупа солиден опит в международни рекламни агенции като Ogilvy, Isobar, Butter, McGarryBowen и други. Там получава възможността да работи за големи брандове и да участва в създаването на кампании за клиенти като Mercedes Benz, Goldwell, Ferrero, Ouzo и Shiseido. Вярва, че такива кампании могат и ще се случват и тук, в България, защото вижда огромен креативен потенциал.

Георги Златков е в екипа на The Smarts от месец, но също има сериозен опит в рекламата. Започва кариерата си като копирайтър. Последно работи като Executive Creative Director на Havas Sofia. Освен това е бил част от творческите екипи на Huts JWT, New Moment New Ideas Sofia и Intoit Brand Consulting. Вярва, че рекламата може да променя към по-добро не само общественото мнение и нагласи, а и заобикалящата ни среда.

Вижте и

The Smarts е независима рекламна агенция в България, която предоставя пълно обслужване за своите клиенти. Комуникационната група на The Smarts се допълва от медийната агенция IQ Media, ПР агенцията Параграф 42 и SHOOT! – студио за видео продукция.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре