Сега четете
Джъстин Тимбърлейк подгрява Супербол на 4 февруари в пищен финал

Джъстин Тимбърлейк подгрява Супербол на 4 февруари в пищен финал

justin-bieber-press-2016-billboard-650-bПевецът, известен с хита „Cry me a river“ и „SexyBack“ ще участва за трети път в спектакъла
Звездата на американския поп Джъстин Тимбърлейк ще бъде хедлайнер на финала по американски футбол „Супербоул” (Super Bowl). Шоуто е през февруари догодина.

Информацията за големия финал е на Националната футболна лига (NFL), цитирана от американски медии.
Тимбърлейк, известен с хита „Cry me a river“ и „SexyBack“ ще участва за трети път в спектакъла, организиран на полувремето на най-важното спортно събитие за годината в САЩ и с най-голяма аудитория.

Последната му поява на сцената на определяното като най-големия концерт в света събитие бе пред 115 милиона зрители в САЩ и милиони други по целия свят. През 2004 той и сценичната му партньорка Джанет Джексън влязоха в новините с хореография и разголената гръд на певицата, предизвикала безпрецедентен скандал.
За да избегне нова подобна случка оттогава шоуто се излъчва по телевизията със забавяне на сигнала, за да може режисьорите да реагират навреме.

На 4 февруари 2018 година Тимбърлейк ще застане в Минеаполис на мястото на поп иконата Лейди Гага, която бе звезда на шоуто през 2016 година.

Вижте и

Преди тях на „Супербоул” са били „Колдплей”, Бионсе, Кейти Пери, Бруно Марс, Мадона, „Ху”, Брус Спрингстийн, Принс, Ролинг Стоунс, Пол Макартни и U2 са били звезди на това шоу, по време на което телевизията пуска най-скъпите реклами в света.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре