Sony пуска демо на Gran Turismo Sport седмица преди официалната премиера

27311-dimsSony ще предложи на всички нетърпеливи фенове на състезателните симулатори и поредицата Gran Turismo четиридневно демо на предстоящото заглавие GT Sport. Играта излиза на 17-и октомври, а всеки, който има абонамент за Playstation Plus услугата на Sony, ще може да свали демото на 7-и този месец.

То ще бъде достъпно за игра между 9-и и 12-и октомври, и ще предложи на играчите първи поглед към най-популярния конзолен симулатор. В демото ще има и мултиплейър опция, която ще среща играчи със сходни като производителност автомобили и качества, за да бъдат състезанията честни и интересни.

Четиридневното демо ще включва и режим кампания, а всички припечелени пари – или поне тези в размер до 1 милион – ще могат да се трансферират към пълната версия. GT Sport е също така първото заглавие от поредицата, което ще има поддръжка на очилата за виртуална реалност Playstation VR, макар че Sony не споменават дали демото ще има тази функционалност.

Симулаторът се забави доста, но шефът на поредицата Казунори Ямаучи вярва, че екипът му е успял да създаде игра, която има безпрецедентна графика, звук и физическа симулация. Ще можем да разберем дали това са поредните ПР приказки или момчетата от Polyphony Digital наистина са създали поредното си бижу, само след няколко дни. GT Sport ще е налична ексклузивно за Playstation 4.

Вижте и

Източник: pcworld.bg

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре