Сега четете
Делян Добрев се сети да подаде оставка

Делян Добрев се сети да подаде оставка

72089-2017-10-01_10-45-21_620_348Подавам оставка като депутат и като координатор на структурата на ГЕРБ в Хасково – обяви народният представител от ПГ на ГЕРБ Делян Добрев в ефира на „Тази неделя“ по bTV.

Депутатът от ГЕРБ и бивш енергиен министър Делян Добрев уточни, че напуска всички заемани постове, защото се чувства „смъртоносно ранен политически” след скандала „Кумгейт” в Хасково.

Делян Добрев се е срещнал тази сутрин с премиера Бойко Борисов и му е съобщил за своето решение. „Винаги сме се разбирали прекрасно, той също вижда, че някак си с тази атака, която се проведе, аз съм толкова ранен, че единствената достойна постъпка е да направя това, което направих в това студиото. Не ми противоречеше на това, което казах”, разказа депутатът.

Добрев поясни, че вече е разговарял с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за това. По думите му и премиерът вижда, че единствената достойна постъпка е да се откаже и не му е противоречал.

Вижте и

„Г-жа Йончева и нейният кръг постигнаха целта си. В Хасково те нямат кмет на нито една община. В Община Хасково ГЕРБ има 15 общински съветници, БСП има – двама. Ако по някакъв начин те не ме уязвят и не ме съборят, така както го направиха, те нямат никакъв шанс“, коментира Добрев.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре