Сега четете
Филип Киркоров показа на децата си София

Филип Киркоров показа на децата си София

5758004„Днес за мен е един много важен ден, защото имам концерт в София. Той завършва моето голямо турне в България“. Това сподели пред БГНЕС известният руски и български певец Филип Киркоров, когото срещаме заедно със семейството му на централна софийска улица.

Музикантът по традиция се разхожда в центъра на София – от своя хотел до НДК.

„Тази концертна зала е символ на моето детство и израстване. Бях зрител на много концерти, изнесени в тази зала от много големи български естрадни певци. Мечтал съм да имам концерт там“, каза Киркоров.

Тази година музикантът отбелязва своя 50-годишен юбилей. По този случай той е подготвил голямо шоу за своите многобройни почитатели. Постановката на спектакъла „Я“ е на режисьора Франко Драгоне, който е бил режисьор на Цирк дьо Солей, Селин Дион и Майкъл Джексън.

По време на разходката си Киркоров бе придружен от група приятели и своите деца Алла-Виктория и Мартин.

„Не искам да нарушавам традицията. Искам да обиколя този красив град на моята втора родина България – София със своите приятели, които за пръв път са тук. Искам да покажа София и на своите деца, които също са за пръв път тук. Искам да им покажа пътя, по който баща им винаги се е разхождал преди концерт – от хотел „Шератон”, по булевард „Витоша“ до НДК“, заяви Киркоров.

Той показа на Алла-Виктория и Мартин хотел „Рила“, където е отсядал със своите родители навремето.

Вижте и

„В София всичко се променя, правят се ремонти. Това е прекрасно, защото столицата с всеки изминал ден и час се превръща в един разкошен и цивилизован европейски град със своята неповторима атмосфера и български колорит“, заяви Киркоров.

„Много съм щастлив, че отново мога да посетя София. Надявам се следващия път тя още да се промени“, добави той и се обърна към малките с въпроса: „Харесва ли ви тук?“, а те в един глас отговориха: „Да!“.

Днес е заключителният концерт от турнето на Филип Киркоров в България. Освен столицата то включи редица градове: Русе, Варна, Бургас и Пловдив.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре