Сега четете
Любомир Стойков: Политиците да внимават с мъжките целувки

Любомир Стойков: Политиците да внимават с мъжките целувки

makron borisovГосподата политици да внимават с мъжките целувки при официалните политически срещи. Прекалената фамилиарност в този вид срещи е нож с две остриета. Така имидж консултантът проф. Любомир Стойков коментира в сутрешния блок на БТВ протокола по време на визитата на френския президент Еманюел Макрон у нас.

Стойков посочи, че шегите и хумора на премиера Бойко Борисов не са изненада, а тенденцията на „политтейнмънт“ (съединяване на политика с развлечението) се наблюдава на политическата сцена. Силвио Берлускони например харесва подобно поведение, смята се, че разчупва преградите на студения протокол.

Но не може и да пренебрегнем разликите в културата – ние харесваме по-късата дистанция, добави експертът. Мария Конакчиева, говорител на Френския културен институт, е категорична, че политическият протокол се променя. Не може да изискваме вече толкова строги правила.

Вижте и

Във Франция например нямаше никакъв отклик за това, там говорят за мадам Макрон като посланик на големите френски марки, които са й дадени да представя Франция по света, коментира тя. По повод дрехите Стойков посочи, че би разкритикувал само дължината на роклите на Брижит Макрон и добави, че апликацията на гърдите й не е била най-добрият избор.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре