Сега четете
Една от най-красивите реклами на козметика през 2017 г.

Една от най-красивите реклами на козметика през 2017 г.

4aa_292Всичко най-красиво на света идва от природата, е посланието на тази изящна видео реклама на козметика от Япония, отразена в световните онлайн медии за маркетинг, включително в Adweek.com.

Кампанията наистина трябва да бъде преживяна по два начина – интуитивно и интелектуално, коментират авторите на изданието Adweek.

Първо, зрителите трябва да седнат и спокойно да изгледат дългия 1 минута филм на японската козметична компания Shiseido, създаден за новата й продуктова линия WASO, от рекламна агенция Wieden + Kennedy Токио.

След естетическото удоволствие от гледането се поражда един естествен въпрос: Какво общо има всичко това с грижата за кожата?

Накратко, отговорът е, че цветният филм тук представя поредицата от съставки за произвеждането на линията WASO. Всяка съставка е извлечена от специфично цвете или растение.

Екипът зад рекламата “All Things Beautiful Come From Nature” представя и допълнителен филм за заснемането й, в който обяснява повече за симбиозата между модерните технологии и природния свят.

Стратегията на бранда е да бъдат привлечени ново поколение от млади, дигитално фокусирани потребители. По-вероятно е тези зрители и зрителки да бъдат впечатлени от една реклама, в която зрителното въздейства силно и привлича очите като магнит, без да отклонява човек погледа си след секунда-две, както става при много други реклами.

Вижте и

По-рано това лято за козметичната линия беше създадена и официална Инстаграм страница, както и сайт, който таргетира младите японски клиенти. Става дума най-вече за поколението Y.

„Нашата целева публика – милениълс – не вярва че има една единствена дефиниция за красота. Ние, също. Ние вярваме, че без значение кой си, ако си верен на себе си, ти си красив, просто защото ти идваш от природата. Стартирахме WASO чрез създаване на кампания, която припомня на публиката ни за това и като го правим, честваме нейната индивидуалност и самоувереност“, посочва изявление на бранда.

Ето и видеото.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре