Сега четете
За любителите на Дисни…

За любителите на Дисни…

Принцеса Бътърфлай в битка със силите на злото: Сезон 2: Нови епизоди


 
Принцеса Бътърфлай е необикновена принцеса. Тя е борбено момиче, изпратено на Земята от родителите, за да бъде в безопасност. Тя променя живота на всички около себе си, докато се бори със злото.


Новите епизоди започват от понеделник- 31 юли в 15:45 часа и ще се излъчват всеки ден от понеделник до петък.

Отиди на почивка с Дисни!
Ако няма да ходите на почивка, Дисни ще донесе почивката при вас! Прекарайте малко време с Аз съм по средата, Къмпиране, Елена от Авалор, Бизаардварк и други Дисни приятели през това лято.

Зу Зу, Сезон 1: Нови епизоди


 
Епизодите са съсредоточени главно върху Франки, която живее в Енитаун, заедно с майка си, баща си и Зу Зу любимците си. Сериите са изградени върху непрекъснато действие, смях и приключения. Франки обича училището, спорта и своите хамстери. Тя дори им говори, а те дори ѝ отговарят.
Франки е много енергично момиче и Зу Зу любимците й трябва доста да се стараят, за да поддържат същото темпо като нея.
От понеделник, 28 август, до петък, 1 септември, от 14:00 часа.

Единайсеторката, Сезон 1: Нови епизоди


 
Единайсеторката е чисто нов футболен сериал, който започна през този летен сезон по Дисни Чанъл.
Най-голямата страст на Габо е футболът. Неговото приключение започва, когато той отива в Буенос Айрес, където заживява в общежитията на спортно-ориентираната гимназия IAD. С течение на историята Габо ще развие способностите, от които има нужда за да се превърне в лидер на групата. Той ще преживее победи, поражения и също така болката от това да се изправи пред истината за историята на семейството си.
Единайсеторката ни показва най-важните елементи, които ще изградят тези 11 момчета, които без съмнение ще трябва да играят като един сплотен отбор, за да постигнат своите мечти.
Излъчването продължава от понеделник до петък – от 20:00 часа, през този месец.

Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак: Избрани моменти
Време е да обеззлиним! Гледайте най-добрите моменти от шоуто само по Дисни Чанъл от 17:30 часа!
Включете канала, за да видите топ 10-те момента. Те започват от понеделник – 14 август. Открийте кой е номер 1 в петък – 25 август!

Пазител на лъвските земи, Сезон 1: Нови епизоди

Вижте и



Пазител на лъвските земи се завръща с нови епизоди. В този завладяващ спин-оф на Цар Лъв (сериал продължение със същите герои от пълнометражния филм) лъвчето Кайон, което е син на Симба и Нала, става водач на Лъвската Гвардия. Това е екип от животни, състоящ се от най-свирепите, най-смелите, най-силните и тези с най-добро зрение от всички животни в Лъвските земи.


Този сериал е направен за деца от 2 до 7 години и семействата им. Историите са предназначени да дават позитивни уроци за работата в екип, обществото и различията между хората. Всеки епизод от анимацията използва думи от Суахили и включва оригинални песни.
Новите епизоди продължават от 08:20 часа, всеки уикенд през месеца.

Джейк и пиратите от Невърленд
Джейк се завръща с последния си сезон и той вече е капитан. Филмът Джейк и пиратите от Невърленд има награда *Annie. Той е музикален и интерактивен, американски анимационен сериал, излъчван по Дисни Чанъл. Базиран е на историята на Дисни за Питър Пан.
Сериалът е фокусиран върху банда млади пирати. Тя се състои от Джейк, Изи, Къби и техния папагал Скъли, които непрекъснато се състезават за съкровища, с Капитан Хук и Мистър Смий. Обикновено те са в компанията на няколко други герои, включително техния жив кораб, Бъки и приятелката им русалка, Марина.
*Наградите Annie са американски награди за изключителни постижения в анимацията.
Премиерите ще започнат в понеделник -14 август от 7:20 часа и продължават всеки ден до петък- 8 септември.

Междузвездни войни: Силите на съдбата
Този предстоящ минисериал протича в различни ери от вселената на Междузвездни войни.
Шоуто е подходящо за всеки, който е бил вдъхновен от героизма на принцеса Лея, смелостта на Рей или упоритостта на Асока.
Междузвездни войни: Силите на съдбата е оригинален сериал, който изследва неразказани истории, които са изградили съдбите на Рей, Джин Ерсо, Принцеса Лея, Сабин Врен, Падме Амидала, Асока Тано и др. Малките моменти и ежедневните решения оформят по-голямата героична сага.
Сериалът ще дебютира в края на юли и ще продължи през август от 16:05 часа и от 06:25 часа.

В небето: Премиера
Спечелилият два „Оскар“-а филм на „Пиксар“ разказва за приключенията на намръщен възрастен мъж, който завързва балони, пълни с хелий за къщата си, и отлита за Венецуела. Той го прави, за да изпълни обещание, което е дал на съпругата си преди тя да почине.
Филмът има премиера в събота – 26 август, от 11:30 часа, с повторение от 17:30 часа.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
1
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре