Сега четете
БСП вече си има канал! Нинова ще разкрие името на телевизията на „Бузлуджа“

БСП вече си има канал! Нинова ще разкрие името на телевизията на „Бузлуджа“

ninovaБСП се справи изненадващо бързо с правенето на телевизия. Медията на социалистите даже вече имала свой канал, а в момента вървели преговори с оператори, съобщава Канал 3. Все още не е ясно как ще се нарича новата телевизия. Името щяло да бъде определено едва когато се избистри профилът на телевизията. Работна група на „Позитано“, в която влизат и леви интелектуалци и журналисти, все още бистри модела на телевизията.

Две са лобитата, които са в сблъсък към момента – едните искат тяснопартийна червена телевизия, другите държат тя да има по-ляво-интелектуално ориентиран профил, за да не затваря зрителската аудитория. Сред аргументите на привържениците на втория модел е, че по този начин, това скъпоструващо начинание все пак ще може да намери начин да си помага финансово и с реклами.

Засега соцлидерът Корнелия Нинова не е взела страна в спора, тя изслушвала аргументите и на двете крила, но не е издала на коя от платформите е привърженик, разказаха запознати от „Позитано“ 20. Оттам се похвалиха, че технически са абсолютно подготвени, защото в соццентралата разполагат с достатъчно телевизионна техника. Вместо да даваме пари за куп неизвестни леви печатни издания, по-добре да вложим в телевизия, коментираха социалисти, като изредиха поне 7-8 такива.

Вижте и

От тях най-вероятно ще се запазят само емблематичната „Дума“ и най-старото на балканите ляво списание „Ново време“. Очаква се на традиционния събор на Бузлуджа соцлидерът Корнелия Нинова да обяви пред симпатизантите, че през октомври червената телевизия тръгва. Дотогава трябва да е ясно името й и да е взето решението дали БСП-тв ще е копие на телевизиите на Волен Сидеров и Валери Симеонов, или ще потърси визия и програма извън тесните партийни рамки.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре