maxresdefaultЗаедно с новия iPhone, които се очаква да излезе тази есен, вероятно устройството ще се появи и с “агресивни промоции”, предполагат анализатори от Nomura-Instinet, цитирани от Business Insider.

Юбилейният смартфон вероятно ще струва повече от моделите, които в момента са на пазара. Цената може да надхвърли 1000 долара според слуховете.

Но има голям шанс оператори като Verizon или T-Mobile да намалят или телефона, или да пуснат изгодна оферта за платежния план за устройството. Това означава, че хората могат ще да сключат сделка за iPhone 8, ако решат да подпишат договор за дългосрочен период.

Много от притежателите на по-старите версии от марката очакват новото устройство да дойде със значителна актуализация заради лекото ниво на надграждане при останалите модели.

“Скромните подобрения на функциите след iPhone 6 доведоха до увеличаване на обемите”, коментира анализаторът Джефри Кваал.

IPhone, който се очаква да дебютира тази есен, може да бъде доста актуализиран. Твърди се, че той ще бъде оборудван със стъклен корпус, безжично зареждане и нов висококачествен екран. Прогнозите са, че новият дизайн на устройството ще предизвика бум на продажбите за Apple.