DAVID_ALLEN_2017_02Читателите, които се интересуват от управление на времето и продуктивността, може би са запознати с известното правило на двете минути – мощен инструмент за по-ефективен контрол върху времето. А добрата новина за българската аудитория е, че това лято ще има възможността да слуша на живо създателя на този популярен принцип. Лекцията на Дейвид Алън ще се проведе на 11 юли, в Интер Експо Център, София. Събитието ще бъде под мотото „Да свършиш работата“ (Getting Things Done).

Това е и заглавието на бестселъра на Дейвид Алън, който вече повече от 10 години е сред най-четените книги, посветени на личностното усъвършенстване в световен мащаб.

Дългогодишен консултант по управление на времето и автор на няколко бестселъра в тази област, Дейвид Алън е създател на редица програми за увеличаване на продуктивността, използвани от стотици организации, включително компании от класацията Fortune 500 и правителствени институции.

В основата на създадените от него програми е методът Getting Things Done и правилото на двете минути. То може да се сведе до следното: ако установим, че една задача може да бъде свършена за две минути или по-малко, по-добре да го направим веднага, защото ще ни отнеме повече време вместо това да я планираме и преглеждаме отново.
През годините предизвикателствата към управлението на времето се променят, под влиянието на нови технологии като електронната поща, социалните мрежи и т.н.

Съветите на Дейвид Алън обаче си остават също толкова актуални, колкото и преди 15 години, помагайки на хиляди хора да поемат контрол над своя живот и времето си.

Лекцията му в София ще бъде организирана от Семинари Инсайт и ще е насочена към мениджъри и собственици на фирми, независими консултанти, ИТ специалисти, ръководители от средно ниво, дизайнери, маркетинг и ПР практици, финансисти и счетоводители. До 5 юни цената на единичния билет за събитието е 60 лв., а на двоен билет – 110 лева.
Повече информация е достъпна на адрес:

Гуруто на продуктивността Дейвид Алън идва у нас през юли