a25ab7eb25d1930a9e812317d2d0595b6ed827f9Популярната с документалните си телевизионни проекти – руска Ren.tv, включи ясновидецът Божидар Караджов сред най-влиятелните пророци в света. Тези дни тя пусна мащабен филм за бъдещето, където свои предсказания дават и Антонио Васкес Алба от Мексико, Слави Геринг от Швейцария, Денион Бринкли от САЩ, Вера Лион от Казахстан, Нели Биджиева от Карачаево-Черкезия, Валентин Хакдаев – върховен шаман на Сибир, Артур Скиджали-Вайс от Москва, Сергей Ланг, Верица Обренович от Сърбия, Санджай Шарма от Индия. Всичките през годините са предсказали с абсолютна точност какво предстои пред хората.

В богатия филм, с дължина от час и половина, те прогнозират по 10 теми, зададени от продуцентите на филма, свързани с катаклизми, бедствия, войни, болести, бъдещето на Русия, Европейския съюз, НАТО, американския президент Доналд Тръмп и др.

Документалното видео е със заглавие “Засекреченные списки. Битва пророков: 10 главных прогнозов”.
Проектът е изключително мащабен, изпълнен с множество интересни и любопитни факти, с кадри от цял свят.
Продуцентите явно са отделили доста дълго време, за да открият и сравнят предсказанията на десетки ясновидци, за да достигнат до най-добрите от тях. Хора, които са пророкували с голяма точност бъдещето. Включването на най-известния български ясновидец Божидар Караджов е доказателство за неговата изключителна дарба.
Любопитен е и факта, че предсказателите, независимо от това, че не се познават и живеят в различни точки по света, говорят абсолютно еднакво за бъдещето на живота ни.

Включването на България е още едно доказателство за магическото разположение на нашата страна.

Филмът може да гледате на: http://ren.tv/proekti/zasekrechennye-spiski

Предсказанията на Божидар Караджов са на:
-1,08 часа
-1,02 часа
-55,24 мин.
-33,38 мин.
-28,09 мин.