Остават  около 2 седмици до фестивала на най-малката риба по Черноморието ни цацата.

Потвърдено е голямата звезда на фестивала ще бъде групата Eruption.  “Оne way ticket” и много други хитове ще звучат в Кранево на 10 Юни в специалната Disco s Retro вечер,която организаторите са подготвили. Неповторимата Прешъс Уилсън (Precious Willson) и групата и ще пристигнат директно от Лондон и са подготвили едночасово шоу за всички посетители на фестивала.

Групата Eruption е създадена през 1974 от Precious Willson и още четирима музиканти.  Техните големи хитове, сред които I Can’t Stand The Rain,  Leave A Light, Runaway, превземат световни класации и продължават да се пеят и до днес.

След много трансформации и солови кариери, днес Прешъс Уилсън е единствения член от оригиналния състав на Eruption, но определено – най-важният!

Началото на музикалната вечер в Кранево ще сложат не по-малко обичаните Трамвай № 5, които ще подгреят публиката с хитовете си – „Усмивката”, „Тя”, „Един летен ден” и много други.

Запазете си втория уикенд на юни още от сега, за да не съжалявате, че не сте станали част от неповторимата атмосфера на най-свежия морски фестивал по Черноморието.

Датите са 09, 10 и 11 юни 2017, а Фестивалът на Цацата ще предложи на посетителите музикални събития, автомобилен ретро парад, състезания и демонстрации, работилници, игри, спорт, музика, лятно кино, кулинарни шоу програми, плажни забавления и много други изненади!

В трите дни музикалната сцена ще бъде тематична – петъчната вечер (09 юни 2017) ще бъде посветена на рокендрола и хумора, съботната вечер – на Disco & Retro стилистиката, а последния фестивален ден – на автентичния български фолклор.

Заповядайте да отдадем заедно подобаващо внимание на най-малката риба по нашето Черноморие – цацата! Кмета на Кранево обещава да сготви отново неповторимата кметска рибена чорба за посетителите на фестивала!

И тази година хотелите в курорта ще предложат атрактивни отстъпки и оферти за посетителите на фестивала, така че нека дадем старт на лятото още в началото на юни!

Фестивалът на цацата е подкрепен от Община Балчик,  кмета на Балчик Николай Ангелов и кмета на с.Кранево Румен Николов.

 

Магдалена Петкова