Сега четете
Победителите се изгавриха с пенсионерите

Победителите се изгавриха с пенсионерите

Стефан Северин
Стефан Северин

 

Обединените патриоти Симеонов, Сидеров и Каракачанов клекнаха окончателно на Борисов.

Това, което трябваше да стане – стана! За пореден път хората извън времето, дето са бъхтили по 40-50 години, останаха с пръст в уста! За пореден път с тях се изгавриха изборджийските герои – ГЕРБ и така наречени обединени патриоти.

А де факто – това са обединени лапачи за власт.

Кандисали на 200 лева минимална пенсия!

Нямало пари!

Нима не го знаеха това? Защо, когато ги питаха журналистите откъде ще намерите пари за такива пенсии и заплати, налетият като попско чедо Каракачанов храбро отговаряше: как откъде? Има, резерви има! Щом се дават два милиарда за саниране, ще има и за пенсии.

И Сидеров твърдеше, че има – щял да ни върне златните мини и да изгони електрическите дружества. Ще изгони – трънки! По-скоро те отново ще му организират един публичен бой, този път пред парламента.

Над 400 хиляди наивници с бели коси повярваха на бандитския цинизъм на тази четворица – Борисов, Симеонов, Сидеров и Каракачанов. Защото мизерията ги е довела до скотски живот и никакви сносни разумни решения. Една значителна част от нашето общество умишлено е опростачвано през тези 27 години, за да може да виреят алчните посредственици, отрепките, за които съдбата на България е толкова важна, колкото на Гвинея Бисау…

Сега ще видите театрални тръшкания, познатите банални заклинания в името на България, братя, родината е в тежко състояние… Затова депутатските заплати се вдигат с над хиляда лева, а на ситите сиромаси с 35 лева!

Вижте и

Какви времена – България да я въртят на пръста си посредствени хора: Борисов, Симеонов, Каракачанов, Сидеров, Марешки заедно с онази дебелашка върлина Слави! Представяте ли си, ако през пролетта на 1990 година, на който и да е митинг – на СДС или БСП, някой беше обявил и уточнил какви ще са тези петима хубостници на върха на държавата?

Щяха с камъни да го пребият!

 

автор: Стефан Северин

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре