Сега четете
Кристиан Костов: Ние победихме! Горд съм за България!

Кристиан Костов: Ние победихме! Горд съм за България!

991-ratio-kristian-kostovОт друга страна, някъде вътре, ми е тъпо, че бяхме на малка крачка от победата и не успяхме да я донесем. Това е уникално изживяване, казва той

Много съм горд да донеса тази победа на България. Мисля, че наистина победихме. Това заяви на пресконференция певецът Кристиан Костов, който класира България на второ място на музикалния конкурс „Евровизия“.

„От друга страна, някъде вътре, ми е тъпо, че бяхме на малка крачка от победата и не успяхме да я донесем. Това е уникално изживяване“, призна 17-годишният певец.

„Нямам търпение България да го преживее пак. Надявам се следващата година България да спечели и да празнуваме „Евровизия“ и любовта заедно тук в България“, каза Кристиан.

„Старах се максимум да контролирам всичко и не мисля, че се справих зле. Имаше и вълнение, което ме караше да крещя след всеки един полуфинал. Затова нямах и 100% глас. Заради емоцията успях да изкарам песента добре“, обясни Кристиан Костов.

„Доволен съм от всичко, много съм щастлив. Този път беше уникален, няма никога да го забравя. Цялото нещо – от самото начало – от песента, новите приятелства, всичко. Беше незабравимо“, коментира Кристиан.

Той благодари на всички хора, които са гласували и повярвали в него. „Това няма как да го купим, или го има, или го няма. Много сме благодарни“, заяви младият певец.

На Салвадор (представителят на Португалия, който стана победител в „Евровизия“) пожелава най-големия успех. „Беше много приятно да се състезаваме с много силен участник. Той заслужава победа, има уникална песен. Когато пее, имаш усещането, че си във филм, имаш усещане за някаква магия, докато той пее. Той те хваща и направо те грабва в своя личен свят“, смята певецът.

Кристиан сподели, че когато е сам вкъщи би споделил парчето на Салвадор. „Това е песен, която изисква да си сам с мислите си, да мислиш за съкровени неща, които не споделяш с никой. Всеки един от нас има неща, които са само за него и ги държи в себе си. Мисля, че точно заради това Салвадор спечели. Той накара хората да мислят за най-съкровените си мечти, желания или любов. Той накара всеки един от нас да изживее най-съкровената емоция, която е скрита вътре в нас. Текстът е уникален, но Салвадор направи песента специална, а не обратното. Пожелавам му всичко най-добро“, каза 17-годишният изпълнител.

Вижте и

„Не мисля, че някой от нас беше по-добър или по-слаб, просто сме различни. Публиката избра него, но ние ще продължаваме да работим“, убеден е Кристиан.

Саня Армутлиева, продуцент и управител на музикална компания заяви, че голямата работа за песента на Кристиан „Beautiful mess“ започва от днес. Тя обясни, че вчера е бил подписан сериозен договор за глобално разпространение на песента и видеото и се зарече, че ще помогне за бъдещето на младия изпълнител с каквото може.

Генералният директор на БНТ Вяра Анкова заяви, че не е маловажно, че Кристиан Костов е на 17 години и е убедена, че оттук нататък бъдещето е негово.

Източник „Канал 3“

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре