pod prikritie“Под прикритие” се превръща в най-новия български филм, а снимките могат да започнат до дни. Над 5,5 милиона лв е бюджеты на киноварианта на сериала. Екшънът се очертава като най-скъпия в историята на киното.

И дори може да изпревари и мисия Лондон с над 2 милиона лева. Очаква се снимките да започнат със сцени по морето, а после ще има и кадри от чужбина. Продуцентите ще възкресят някои от култовите имена в сериала, но все още има и много неизвестни.

Сред завърналите се на екран ще са Косъма-Александър Сано, както и шефът на полицията Владо Пенев. Бойко Кръстанов и Ивайло Захариев ще влязат в ролята на две ченгета под прикритие, а не едно, както бе в сериала. Не е ясно дали най-емблематичните герои ще се върнат с ключови роли, или ще имат епизодични прояви. Също така не се знае и кой ще е шеф на мафията-Джаро / Михаил Билалов/, Иво Андонов / Захари Бахаров/ или ще има трети гангстер, пише “Телеграф”.

Най-голям интерес обаче има към завръщането на Мариан Вълев – Куката. Актьорът изигра култова роля в сериала, но не е ясно дали ще се върне към началния си образ, или ще надгражда крайния-отчаян от живота убиец. Димитър Митовски и този път ще бъде продуцент, но все още няма информация, която официално да потвърди тази новина, както и кой ще е режисьора.

640x

Иначе, тези дни Ивайло Захариев, който влезе в ролята на ченге под прикритие провокира феновете с кадри от кухнята. Същото направиха и Явор Бахаров и Бойко Кръстанов със селфита в социалните мрежи.