Сега четете
ЦСКА изпусна победа над Лудогорец, Любословие следи дербито

ЦСКА изпусна победа над Лудогорец, Любословие следи дербито

AVV_4641ЦСКА отново не успя да запише първата си победа над Лудогорец в елита на България. Това се случи в дербито на 3-ия кръг от шампионския плейоф в Първа професионална лига.

„Армейците“ поведоха с 1:0, след гол от скандална дузпа на Петрус Бумал през второто полувреме, но с попадение на Марселиньо, гостите стигнаха до точката днес и крайното 1:1.

Ударът от бялата точка за домакините дойде в 64-ата минута за игра с ръка на футболист на разградчани на повече от метър извън наказателното поле на Лудогорец.

„Червените“ записаха две загуби от разградчани в редовния сезон на шампионата и все още търсят първата си победа над този съперник.

Любословие.БГ проследи на живо за читателите си случилото се на терена:

 

ЦСКА – Лудгорец 1:1, гол от скандална дузпа за „червените“

Петрус Бумал бележи за „армейците“

AVV_4830 AVV_4838

През първото полувреме на сблъсъка подходът и на двата тима към мача бе ясен, като той не се промени до самия край на 45-те минути.

Домакините притежаваха инициативата в срещата, като действаха на високи обороти и се стремяха да създават голови положения в половината на съперника.

Гостите, от своя страна приемаха това за факт и спокойно чакаха шанса си на контраатака.

Определено акциите на разградчани не изглеждаха никак безобидни, като в един момент те дори понечиха да започнат да диктуват на свой ред събитията на игрището, но впоследствие отново се върнаха в задни позиции.

Изстрелите на футболистите на столичния гранд бяха предимно далечни, а когато състезателите на отбора се опитваха все пак да навлязат по-бизо до вратаря Дос Сантос, бяха спирани от снажните бранители на гостуващия състав.

Сред най-чистите „червени“ ситуации се открои такава, с участието на Бодуров, при която на два пъти, от непосредствена близост, той не успя да насочи топката в целта.

„Орлите“ пък можеха да открият резултата чре Марселиньо, но ударът му срещна гредата на вратата, пазена от Китанов, а в същата ситуация страничният арбитър бе маркирал и засада на българския национал.

Така или иначе през откриващите 45 минути от сблъсъка попадения не паднаха.

Това се промени през второто полувреме, което бе и доста по-напрегнато от предишното.

Първо Стефан Апостолов взриви „Армията“, отсъждайки скандална дузпа за игра с ръка на футболист на Лудогорец на повече от метър извън наказателното поле на Лудогорец.

AVV_3899

Източник: Андрей Велчев, Любословие.БГ . Всички права запазени! 

Резултатът бе изравнен след 75 минути игра, след попадение на Марселиньо, което в известна степен успокои страстите на стадиона.

Колкото и това да не се понрави на всички представители на „червените“ на скамейката на тима, както и на феновете по трибуните – резултатът се запази непроменен.

Така Лудогорец остава на върха с актив от 69 точки, докато ЦСКА е трети с 53.

снимки: Андрей Велчев, Любословие.БГ . Всички права запазени! 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре