Сега четете
Ardency Consulting ще обслужва Fujitsu на четири пазара

Ardency Consulting ще обслужва Fujitsu на четири пазара

Logo-Ardency-ConsultingPR агенцията Ardency Consulting беше избрана да обслужва корпоративните комуникации на международната технологична компания Fujitsu. Тя ще работи в посока позициониране на марката като водещ иноватор и технологичен лидер както на пазара в България, така и в Македония, Албания и Косово. „Щастливи сме, че след Canon още една легендарна японска компания доверява на Ardency Consulting своя бранд и маркетинг успех в България и региона.

Това е един сложен проект, за който Fujitsu ще може да разчита на пълния набор от възможности на Ardency Consulting в областта на B2B и технологичните комуникации – познания и опит, акумулирани в десетки проекти в десетилетието от създаването на нашата компания“, коментира за медиите Ивайло Борисов, управляващ директор на Ardency Consulting.

Агенцията Ardency Consulting ще предостави на новия си клиент Fujitsu услуги в областта на връзки с медии, планиране и управление на дигитални комуникации и социални медии, content marketing, оригинални корпоративни събития, както и програми за ангажиране на клиентите на компанията.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре