Вчера 11.04.2017 наградиха лауреатите в фотоконкурса „Символите на Горна Оряховица” ,фотогрофиите в изложбата са дело на на над 20 млади любители на фотографското изкустово,участвали в конкурса.
Организатор на конкурса и изложбата е  дело на младежите от  Сдружение „Горнооряховски младежки парламент”,а снимките може да видите в Художествена галерия „Недялко Каранешев”.
Творбите бяха оценени от жури в състав:
Георги Георгиев-Гецата –фотограф,художниците Тодор Енев и Дочка Златева,както и представители на Сдружението Теодора Кирова и Виктория Христова.
Изложбата имаше честа да открие кмета на на Община Горна Оряховица инж.Добромир Добрев,който поздрави младите за ентусиазма с покана за техни бъдещи участие и връчи сертификати за участие и почетни дипломи на лауреатите в конкрса.
Почетни гости  бяха:
Милена Николова,директор на дирекция „Образование,култура,младежки дейности и спорт,социални дейности и здравеопазване,международни връзки”
Победителите получиха наградите си от Лора Костадинова,представител на  екипа на г-жа Ева Майдел във Велико Търново.Със съдейстието на евродепутата от ЕНП са разпечати снимките.

С кадър от паметника на Георги  Измирлиев победител в категорията „черно-бяла снимка  над 24 години е Нели Борисова
Второ място отива при  Таня Мутафчиева
В категорията цветни снимки
до 24 години на първо място е класиран Диан Проданов със „Зимна вече от Камъка”  Второ място е за Наско Насков
над 24 години първо и второ място  със своите  фотографии журито присъди на Явор Калоянов
Автор на текст и снимки:
Магдалена Петкова
Очаквайте  още снимки от събитието!