Сега четете
bTV Media Group излъчва звездния мач на Димитър Бербатов

bTV Media Group излъчва звездния мач на Димитър Бербатов

berbatov_bfBTV Media Group придоби правата за излъчване на грандиозното футболно шоу, което Димитър Бербатов организира на 14 юни на стадион „Васил Левски” – „ALL STARS”. В него сборен отбор от звезди на навършилата преди броени дни 9 години благотворителна фондация „Димитър Бербатов” ще мери сили в уникален по рода си двубой срещу отбрана селекция на фондацията на един от най-великите полузащитници за всички времена в историята на играта – Луиш Фиго.

Футболното зрелище, обявено напълно заслужено за мача на годината, събира у нас имена, които буквално спират дъха. Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Едвин Ван Дер Сар, Неманя Видич, Патрис Евра – това са първите шест обявени за сигурни участници в шоуто на Националния стадион. Благодарение лично на Бербатов, те отново ще се превърнат в съотборници, макар и за един ден. Това, което ги свързва с избирания рекордните седем пъти за футболист №1 на България, са славните времена, прекарани заедно в галактическия тим на „Манчестър Юнайтед”.

Под ръководството на гениалния стратег Сър Алекс Фъргюсън, в периода 2008-2012 г. тази великолепна седморка печели шест трофея за „червените дяволи” – две шампионски титли на Англия (2008/2009, 2010/2011), купата на лигата (2009/2010), „Къмюнити Шийлд” (2010, 2011), както и титлата от световното клубно първенство в Йокохама (2008).

Кои великани на играта ще доведе в София Луиш Фиго? Това е въпрос, на който носителят на „Златната топка” за 2000 г. и бивш лидер на грандове като „Спортинг” Лисабон, „Барселона”, „Реал” Мадрид и „Интер” Милано засега предпочита да не дава отговор. Познавайки непримиримият нрав, донесъл на 6-кратния футболист №1 на Португалия повече 30 престижни отличия в кариерата (между тях титли и купи на Испания с „Реал” и „Барселона”, четири титли и купа с „Интер” в Италия и др.), е вън от съмнение, че на стадион „Васил Левски” той също ще изкара „тежката артилерия” на световния футбол.

Вижте и

Звездното шоу „ALL STARS” ще се излъчи пряко по bTV Action на 14 юни от 18,00 часа. Всяко следващо ново име на участник в Мача на годината ще бъде обявявано първо в ефира на bTV Media Group!

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре