Сега четете
От 22 май „Туин Пийкс“ в нова версия по НВО

От 22 май „Туин Пийкс“ в нова версия по НВО

unnamed-2-318-те епизода на новия „Туин Пийкс“ на SHOWTIME ще дебютират с двучасова премиера на 17 май по НВО и онлайн в www.HBOGO.bg.

По сценарий на създателите и изпълнителни продуценти на сериала, Дейвид Линч и Марк Фрост, заедно с изпълнителния продуцент Сабрина С. Съдерланд, новият „Туин Пийкс“ е режисиран изцяло от Дейвид Линч и ще бъде излъчен премиерно ексклузивно от НВО Европа на териториите на България, Полша, Румъния, Чехия, Словакия, Унгария, Молдова, Словения, Хърватска, Черна Гора, Македония и Босна и Херцеговина на 22 май 2017 г.

Познат на публиката като новаторски и завинаги променил историята на телевизията, придобилият култов статус сериал се завръща за нов живот след 25-годишно прекъсване – четвърт век, след като жителите на спокойното градче Туин Пийкс остават потресени от шокиращото убийство на Кралицата на красотата – Лора Палмър.

В дългоочакваното завръщане на новия „Туин Пийкс“ ще видим много от актьорите, участвали в първите епизоди на сериала, като Кайл Маклоклан, в ролята на специален агент Купър от ФБР, както и появата на нови герои.

Вижте и

„Туин Пийкс“ е в 18 части, всяка от която с времетраене – 60 минути.

Оригиналните 1. и 2. сезон на сериала ще бъдат излъчени също по каналите на НВО Европа и ще са достъпни за българските потребители на услугите HBO и www.HBOGO.bg.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре