655-402-apartament-404Още с първия епизод от новия сезон на студентския уеб сериал „Апартамент 404“ във Vbox7.com ще видим забавен обрат в живота на съквартирантите Антон, Стоян и Велко.
Ергенската квартира се превръща в любовна и се оказва прекалено тясна за обитателите си, когато студентите Антон и Стоян се сдобиват с нови половинки – чаровната Лили и винаги недоволната Ванеса.

Така двете двойки и Велко са принудени да търсят по-голям апартамент. Как ще се отрази тази промяна в живота на съквартирантите и в какви комични ситуации ще се забъркат?
Следете новите серии от уеб комедията всеки вторник и петък от 16:00 часа във Vbox7.com.
Още в първия епизод от втория сезон, който ще видим днес, Антон, Стоян, Велко, Лили и Ванеса ще ни поведат на вълнуващ поход из софийските квартали в търсене на перфектната квартира.
Изискванията им обаче не са никак малко – апартаментът трябва да бъде достатъчно голям, евтин, с просторен балкон за съхранение на колбаси и хубава баня за селфита. Всички герои държат на своите условия, които превръщат първите няколко огледа в истински провал.
Именно когато започват да губят надежда обаче, Велко открива собственика на недвижими имоти Живко.

Дали апартаментът, който им показва, ще се окаже градското съкровище за двете двойки и култовия Велко, феновете ще разберат в първата серия от новия сезон.
Във втория сезон на уеб комедията „Апартамент 404“ отново ще видим любимците на онлайн феновете – репортерът Боби Касиков в ролята на Велко, Галин Найденов като Антон, както и Стоил Стоянов в образа на Стоян.

Женското присъствие откриваме в лицето на вече познатата като Лили, Андреа Влъчкова, подкрепена от новото попълнение в сериала – „Мис Плевен“ 2015, Ванеса Георгиева. Освен тях, в ролята на брата на Лили, съвсем скоро ще видим и най-младия български рапър Зейд Захер (Zeid), който е само на 13 години и вече има записана песен с Елица Тодорова.
Следете „Апартамент 404“ във Vbox7.com всеки вторник и петък от 16:00 часа. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook страницата на сериала.