655-402-stefan-sharlopov„Ако човек няма стабилни вътрешни устои и не знае какво преставлява без парите, трудно може да ги преглътне. Трудно е, защото изведнъж се оказва,че не можеш да се справиш с емоционалното натоварване, че си богат. Хората смятат, че парите дават свобода, но тя е вътрешно усещане. Оказва се, че не си свободен и не знаеш в каква посока да тръгнеш”, коментира в студиото на „Здравей, България” психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова.

Според бизнесменът Стефан Шарлопов новият милионер /който спечели 12 млн. от Национална лотария/ може да разпредели средствата като инвестира 20% в недвижими имоти – къщи и вили, до 10% в движими – коли и яхти, а останалите 70% трябва да се инвестират в бизнес, за да носят печалба. инвестира в имоти и земя, както и да се консултира със специалисти как да капитализира 12-те милиона лева.

„Парите ни носят удоволствие. Ние сме биологични същества и имаме нужда от това. Българинът си представя щастието с пари, лукс, което за мен е неразбираемо”, коментира психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова.

„Липсата на пари е проблем, наличието на пари – също”, добави бизнесменът Стефан Шарлопов.
Нова телевизия, „Здравей, България”