12362ecf4bc65e7e3dfac8c14f5a1d0aПоследните светски събития и новини коментира гостът в студиото на “ДНЕС” Асен Манасиев. Той обсъжда последните новости от животите на известните личности във и извън България и споделя няколко любопитни факта.

Често главоболията, болките в кръста и краката са резултат от неподходящи обувки. У нас вече е на разположение модерна система за анализ и изработване на индивидуални стелки за всеки един човек. В студиото на “ДНЕС” д-р Гергана Багалийска говори по темата.

“Внимавайте при избора на обувки за децата си. Много е важно какви са стелките на детските обувки. От тях зависи походката и стойката да човека. Дами, не избирайте по-високи обувки от 10 см.”, сподели д-р Гергана Багалийска.

Гости в студиото са едни от любимците на българската музика група Скандау и Вензи. “Шесто чувство” е най-новият им съвместен проект.

“Приятели сме от деца. Още от първата ни среща имаше шесто чувство, че ще си паснем. Правим музиката, която харесваме”, споделиха изпълнителите в студиото.

На 30 март, ексклузивно за Bulgaria ON AIR, ще бъде представен трейлърът на новия филм на Люк Бесон. Става дума за супер продукцията “Валериан и градът на хилядата планети”. Христо Дерменджиев е нашият специален гост, той разказва за интересни детайли и факти от заснемането на филма, както и за голямата заявка, която прави в света на киното.