20170308_153303.pngТози петък, 10 март, от 21 часа с 11 сезон ще се завърне любимия комедиен сериал на зрителите „Столичани в повече”.

В него, добре познатите и любими герои – Лютови, Чеканови и техните приятели, ще се забъркат в нови приключения, а мястото на срещата ще бъде в… Извор. Двете вече приятелски семейства ще продължат да се борят с финансовите си затруднения, а в новия сезон хората с парите ще бъдат Яна и Радко.

Първи епизод от новия сезон проследява историята на Лютови и Чеканови след като излизат чисти от ситуацията с откраднатите пари. Двете семейства са отишли заедно на тайна почивка извън София, очевидно казвайки на съседи и приятели, че заминават за Хавай. След два месеца сред природата, почивката им е нарушена от новината, че жилищният блок, в който се намират апартаментите им, се е срутил.

За късмет точно в този момент Яна и Радко не са там, а в банката, за да внесат парите, дадени им от баба Марийка за образованието им. Тя от своя страна е на любовна среща с Фридрих, а създалата се ситуация й помага да намери повод да остане при любимия си въпреки неговото нежелание. За щастие Спас и Каролина, които живеят заедно в апартамента на Лютови, също не са там. Двамата се борят Каролина да получи българско гражданство и да заживеят като семейство в скоро време.

Отец Григорий пък се е главозамаял, тъй като вече е телевизионна звезда, а Пацо е приклещен от монахинята Сийка и се е превърнал в неин сексуален роб. Брат му, Константин от своя страна прави опити да се измъкне от затвора, уж помагайки на Прокуратурата и Полицията.

Останали без дом Лютови и Чеканови ще потърсят спасение при Пацо, при когото се настаняват въпреки волята на Сийчето и за радост на техния приятел. Съдбата се намесва и двете семейства получават интересни предложения за работа, които могат да променят съдбата им. Проблеми имат и Спас и Каролина. Лекарят успява да спаси Смехотворната икона от руините на блока, но не и от представителите на Синода, които са по петите му. В крайна сметка Спас и Каролина се настаняват при Андрей и Елеонора, и стават свидетели на предложението за брак, което той й прави.

Защо Лютови и Чеканови се връщат в Извор, как ще управялват финансите си Радко и Яна, какво ще се случи с отец Григорий, Пацо и младите тв продуценти, предстои да стане ясно в 11-ия сезон на „Столичани в повече”.