Сега четете
Ще има ли лидерски дебат между Борисов и Нинова?

Ще има ли лидерски дебат между Борисов и Нинова?

Ще има ли лидерски дебат между Борисов и Нинова?Нова телевизия

„С Бойко Борисов имахме различни условия за дебата. Той настояваше да е с експерти, а аз – да е лидерски. Ние смятаме, че експертите не могат да носят политическа отговорност. Лидерите носят отговорност. Той искаше да е с експерти. Борисов се отнесе лековато към този дебат, гледа на него като шоу или мач. Обясни ми, че ще стоим отстрани и ще ръкопляскаме”, заяви в ефира на Нова телевизия лидерът на БСП Корнелия Нинова.

А дали наистина ще има дебат между ГЕРБ и БСП?

Бойко Борисов нито веднъж през 15-годишната си политическа кариера, не пожела да се изправи лице в лице срещу опонента си. Той просто е страхлив по природа”, коментира Корнелия Нинова.

И задочно зададе въпрос към лидера на ГЕРБ Бойко Борисов: „Каква му е позицията към Европа на две скорости, както и позицията му за Закона за храните”.

А с коя друга партия или движение би се коалирала БСП?

Вижте и

„БСП ще опита да направи правителство, дори и да не е първа политическа сила при предсрочните избори. Първо, трябва да видим кои са партиите, влезли в парламента след изборите. После, ще направим вътрешно партийно допитване с кого нашите партийни членове искат да се коалират. И едва след това ще се срещаме с партиите”, каза Корнелия Нинова.

„Няма да е лесно за никого след изборите”, заключи тя

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре