148827044355351Много от потребителите на Туитър бързо се захванаха да критикуват Конуей, като доста от тях наричат езика на тялото й израз на “неуважение”

Съветникът на американския президент Доналд Тръмп Келиан Конуей взриви социалните медии със снимки.

Кадрите, разпространени от световните агенции, показва Конуей, коленичила на дивана, да прави снимки с мобилния си телефон на Тръмп и цветнокожите шефове на колежи и университети.
Много от потребителите на Туитър бързо се захванаха да критикуват Конуей, като доста от тях наричат езика на тялото й израз на “неуважение”. “Нова снимка за” привилегията на белите”, написа един от потребителите на Туитър по повод на кадъра, на който Тръмп е заобиколен от голям брой цветнокожи.
Някои направиха сравнение със снимката от 2013 г. на бившия президент на САЩ Барак Обама с краката си на бюрото на Овалния кабинет.

Конуей наскоро беше подложени на критики за рекламиране на модната марка на дъщерята на президента. Ръководителят на службата за етика на правителството на САЩ призова Белия дом да разследва Конуей след инцидента с аргумента, че тя трябва да се изправи дисциплинарно наказание.

Източник: faktor.bg