Сега четете
По- добра писалка S Pen в Samsung Galaxy Tab S3

По- добра писалка S Pen в Samsung Galaxy Tab S3

picpath_3_39733Една от основните теми в пресконференцията на Samsung в Барселона беше свързана с премиерата на таблета Galaxy Tab S3, който има задачата да наследи Galaxy Tab S2 и отново ще се продава във варианти с Wi-Fi и с LTE възможности.

Устройството е получило и стъклен заден панел, което го доближава още повече до смартфоните на корейската компания. В корпуса с дебелина 6 мм са намерили място 9,7” Super AMOLED дисплей с резолюция 2048х1536 пиксела и поддръжка за HDR видео, чипсет Snapdragon 820 с 4GB RAM и 32GB разширяема памет, а батерията е с капацитет 6000 mAh.

Сред останалите характеристики на устройството намират място две камери с резолюция 5МР и 13МР, сензор за отпечатъци в централния бутон, USB Type-C порт и 4 високоговорителя с технология на AKG. Устройството ще се продава в комплект с нова версия на стилуса S Pen, който има връх с дебелина 0,7 мм и отчита 4000 степени на натиск, а като допълнителен аксесоар ще е наличен калъф с хардуерна клавиатура, която се свързва чрез порт в долната част на корпуса.

Вижте и

Източник: Samsung

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре