Сега четете
Маги Халваджиян се оттегли от капките

Маги Халваджиян се оттегли от капките

halvadjiqn-sydi-volen-siderov-za-20-000-lv--162525Само ден след старта на „Гласът на България” по Би Ти Ви конкурентите от Нова ТВ смятат да докажат, че големите гласове на страната ни всъщност са в „Като две капки вода”. Шоуто за певци тръгва в неделя, а това за имитатори – в понеделник.

„Решихме, че предаването трябва да е по-късо, затова аз и тази година няма да съм с журито”, с чувство за самоирония обяви в столичен пиано бар Маги Халваджиян дни преди старта на петия сезон на шоуто. Хората му са договорили есемесите, с които зрителите ще гласуват тази година, да са 4 пъти по-евтини от досега. Вместо 1,20 лв. цената им ще бъде само 30 стотинки. Това намаление е постигнато с цената на дълги и тежки преговори с мобилните оператори, пише Уикенд.

„Не е много трудно да убедиш големите звезди да участват в това шоу. Те знаят, че влизат в нещо позитивно, че няма да има интриги, напротив, аз мразя интригите. Никога не съм имал затруднения с преговорите с участниците”, разказа Маги пред журналистите.

Ясни са някои от имената, които ще влязат в предаването: актьорът Башар Рахал, гласовитата Деси Слава и младата Михаела Маринова, Миро,  Люси Дяковска и пеещата актриса София Джамджиева, която се размина на косъм от спечелване на „Пееш или лъжеш”.

Вижте и

Маги Халваджиян е категоричен, че никога не би сменил Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков с други водещи. „Те внасят уникален дух в това шоу, какъвто няма в никоя друга държава. Нас ни дават за пример по целия свят именно заради Зуека и Рачков и аз смятам, че едно от най-големите ни попадения още на старта преди 5 години бяха нашите водещи”, твърди продуцентът.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре