Васко_КръпкатаОбадиха ми се и се видях в бтв-то – кандидат за депутат???!!!Аз?! Ти да видиш!!!Красота…. но и през акъла не ми е минавало да се възползвам тези предизвикателства на растежа ни, след краха на комунизма. Опазил ме Господ! Аз си имам китарата, групата, албумите и песните, семейство, приятели – това е моят парламент и правителство!!!! Истината от първа ръка е: Обадиха ми се преди дни от СДС-то, като стар седесар, да ми предложат да съм в листите и аз най-учтиво отказах и сметнах въпроса за приключен.

Днес сутринта ми звъняха от бтв сутрешен блок, за информация в листите ли съм или не съм и аз им казах: НЕ НЕ СЪМ, ОТКАЗАХ, ИМАМ СИ ДРУГИ, ПО-ВАЖНИ ЗАНИМАНИЯ…ДА СВИРЯ И ДА ПЕЯ И ТОВА Е МОЯТ ЖИВОТ, МОЯТ ПЪТ, МОЯТ СВОБОДЕН, ДЕМОКРАТИЧЕН ИЗБОР….Но нейсе, явно на някой му се иска да разръчка така или иначе оплютото, разбъркано и опаяжено “дясно”, опушлявайки и последните неопетнени мохикани….и ето ме в централните бтв новини, със специално подготвен плакат, че съм от “интересните фигури от Реформаторския блок”…..Ами на какъв език да ви кажа бре, недни чалгарски, подмолни подлоги, храсти проклети…..червенославитиквеничковчета!!!

Веднага се обадих на сутрешния блок и те казаха ами хък мък ….после некъв продуцент от вечерните новини ми се обажда … и той ала бала…ще кажем опровержение …. е чакам опровержение, ама то иди разправяй после, че нямаш сестра….

Вълнувам се от съдбата на България и винаги съм се възползвал от едно от най-важните завоевания на демокрацията – свободният избор. Свирил съм по барикади, стачки, митинги и пр. пачанги за освобождението на потъпканата ни Родина и то все да натискаме в посока на това България да се отделя лека полека от тиранията на московския болшевишки ботуш и ориенталския, робски примитивизъм и да се съвкуплим с Европейските народи, където ни е мястото, както са ни завещали нашите си, възрожденски бунтовници и самият Апостол…. и ще гласувам на предстоящите избори за най-десните, нямам нищо против нито една от десните формации, защото смятам, че все са по-добре от бсп и дпс….дано влязат…дори и да не влязат….ще го преживеем….яли сме жабетата, знаем им вкуса…нищо не може да ни изненада….това “конспирация”, това оплюване, удари под кръста…всякакви фатки владеят злите сили, но все пак сме в Свободен свят на придвижване, информация, достъп до знания, който иска да чете история, всичко пише тук в нета и в библиотеката и по някои медии….така че не позволявайте на ченгесарски, чалгарски, пролетарски, и др. “ски” дезинформатори да ви заблуждават.

Е ПРИЯТЕЛИ МОИ, ДА СИ ЗНАЕТЕ, ПРЕДЛАГАЛИ СА МИ И МОЖЕ ПАК ДА МИ ПРЕДЛАГАТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМ ОТ ИЗВЕСТНОСТА СИ КАТО МУЗИКАНТ И АВТОР НА ПЕСНИ И ДА СЕ ВКЛЮЧА В ДЪРЖАВНИТЕ ДЕЛА – ОТКАЗВАМ! НЕ МЕ БИВА ЗА ТОВА! НЕ МРАЗЯ ПОЛИТИКАТА, НО НЕ СЕ ВИЖДАМ ОЗАПТЕН В ПОЛИТИЧЕСКА ДЛЪЖНОСТ ИЗОБЩО!!! ПОЛИТИЦИТЕ ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА В ДЪРЖАВАТА, А АЗ В МУЗИКАТА! ЗА МЕН МУЗИКАТА ЗАВИНАГИ Е МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛИТИКА И ДЪРЖАВА, МОЯТ ПЪТ И МОЯТ ЖИВОТ Е В ПЕСНИТЕ!!! ДА ЖИВЕЕ РОКЕНДРОЛЪТ И СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ!!!

ПС.И също така нямам сестра! Да си знаете!!!