Сега четете
БНТ HD с предаване за фитнес

БНТ HD с предаване за фитнес

7ccba997086bbbee9cd96a6ec93fd9d5От 20 февруари БНТ HD започва излъчването на единственото у нас предаване за фитнес „Супер сериите“.

Едни от най-успешните спортисти, които прославят страната ни, ще разкажат пред зрителите своите вдъхновяващи истории за усилията и жертвите в името на успеха. Екипът на предаването обещава срещи с шампиони в различни спортове, отбелязали постижения, които будят възхищение. Те ще демонстрират ефективни тренировъчни методи, които са им помогнали да покажат най-доброто от себе си. Феновете на предаването ще имат възможност да чуят препоръките на щангиста Иван Марков, на самбистките Мария Оряшкова и Изабел Христова, на популярни атлети и звезди от колективните спортове.

В първия епизод на предаването гостуват българските гребци – участници в Олимпийските игри в Рио де Жанейро – Георги Божилов и Кристиян Василев. Те ще разкажат пред камерата на „Супер серии“ какво включва тяхната подготовка за елитния спорт, как поддържат форма, какъв хранителен режим следват и как предпочитат да си почиват. Двамата ни изявени спортисти ще припомнят вълненията си от олимпийските дни в Рио 2016.

Треньорът Марина Декова ще консултира зрителите на БНТ HD как да оптимизират своите тренировки и да направят заниманията си в спортната зала по-ефективни. Добрите примери на фитнес-фенове и треньори ще разказва рубриката „Супер резултати“. Едни от най-популярните треньори в България ще споделят  своя опит и ще дават полезни препоръки. . В предаването ще бъдат демонстрирани интересни и нови методи за тренировки, а зрителите ще се запознаят с критериите, по които да избират най-подходящия за тях инструктор, с различни режими на хранене и комплекси от физически упраждения, които помагат за преодоляване на здравословни проблеми. Основни консултанти на предаването „Супер сериите“ са специалистите на BodyConstructor – Кирил Танев, Румен Спецов, Марина Декова, Пламен Христов, Василена Василева и Тони Шивачев.

Вижте и

Досегашните епизоди на „Супер сериите“, в които участваха най-титулованият български гимнастик Йордан Йовчев, сетовно известният цирков акробат Енчо Кирязов, трикратният шампион по бодибилдинг и участник в няколко поредни издания на „Мистър Олимпия“ Добри Делев, параолимпиецът Михаил Христов, фитнес моделът Биляна Йотовска и много други, отчитат над 2 млн. гледания.

Телевизионната версия се реализира от продуцента BodyConstructor. Епизодите ще бъдат излъчвани всеки понеделник от 22:40 часа по БНТ HD. Всички епизоди могат да бъдат гледани и в сайта на обществената телевизия www.bnt.bg.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре