Има два типа хора. Такива, които обичат живота такъв, какъвто е и такива, които винаги ще отбележат и лошата страна на нещата. Този тест ще ви покаже от кой тип сте вие и какви са представите ви за света и живота. Ако сте видели… Пейзаж КАКВО ВИДЯХТЕ ПЪРВО? ТОВА РАЗКРИВА ДАЛИ СТЕ ЕМОЦИОНАЛНИ ИЛИ РАЦИОНАЛНИ

0452733001486547494_592544_600x458_actualno

Ако сте видели първо просто пейзаж – море и изсъхнало дърво, то това говори много и за възгледите ви за живота. Вие виждате всичко от положителната и от отрицателната страна. Обективни сте и предпочитате да наричате нещата с истинските им имена.

Не спестявате истината и не си мислите, че животът е само розов. Той е низ от трудности, за които трябва да имаш сила, за да пребориш. Не сте от хората, които смятат, че всичко в този живот идва даром. За това се трудите за всеки залък. Не вярвате и в случайния късмет, защото според вас, ако човек сам не си осигури бъдещето, няма как да очаква да се случат чудеса. В любовта сте по-резервирани и подлагате на проверката на времето всеки, който успее да докосне сърцето ви. Разумни сте и никога не позволявате на чувствата ви да ви водят напред. Всяка крачка е част от плана. И вие никога не го нарушавате. Дали така сте по-щастливи от другите? Не се знае… но със сигурност сте по-малко наранявани и изненадвани от живота.

Ако сте видели първо двете обърнати едно към друго лица, това говори, че вие сте от позитивната страна на живота. Не мислите много за последствията и действате така, както сърцето ви подскаже. Смятате, че животът е твърде пъстър, за да се взирате само в сивата му страна.

Вярвате в доброто, вярвате в мечтите и се борите срещу целия свят, за да докажете, че с позитивно отношения и вярва може да се постигне всичко. В любовта давате сърце и душа за всеки, в когото се влюбите. Макар и често да оставате наранявани накрая, не можете по друг начин. Смятате, че ако любовта не се изживее от душа, няма смисъл изобщо да наричате това любов. Бъдещето за вас е приказка. Така си го представяте и вярвате, че ви чакат само хубави неща. Вдъхвате вяра на околните и макар понякога да се изтощавате да се борите със сивотата, битката никога не спира. Вие сте много пъстри и истински хора, само пазете повече сърцето си.

 

0057389001485775797_590733_600x458_actualno

Погледнете картинката и отговорете без много да се замисляте. По коя стълба бихте тръгнали нагоре и по коя бихте слезли?

Ще се изненадате колко много може да разкрие отговорът ви за това какви хора сте.

Ако сте избрали: Какво забелязахте първо? Това показва как гледате на живота

1. Ако сте избрали да се качите от лявата и да слезете от дясната, то вероятно вие сте праволинеен и стриктен човек. Обичате да подреждате живота си, както на вас ви харесва и не обичате никакви отклонения. Склонни сте да спестявате повече, отколкото да харчите пари за приключения и пътувания. Прекарвате много време в размисли за живота и хората около вас. Като цяло сте по-затворени, което не ви прави аутсайдери, а стратегически наблюдатели. Имате много положителни качества, които ви правят незаменими на работното място. В личния живот сте малко неразбрани. Поведението ви често предизвиква спорове, без да сте го искали. Какво видяхте първо? Това разкрива дали сте емоционални или рационални

2. Ако сте избрали да се качите от дясната стълба и да слезете от лявата, вие най-вероятно сте много креативни и идейни хора. Мразите правилата и обичате да си създавате свои собствени, за да може после да ги нарушавате без проблем. Обичате да общувате с много хора, страхувате се от самотата. Търсите любовта на всяка цена и макар понякога да ви подминава, не се отказвате от нея. Животът за вас е игра и я играете по най-веселите правила. Не обичате да се затваряте в себе си и споделяте всичко с околните. Имате много познати и малко верни приятели, които са готови на всичко за вас.