Водещите лайфстайл телевизионни канали на световния гигант “Scripps Networks Interactive” вече са локализирани на български език. Зрителите ще могат да гледат предаванията по Food Network и Travel Channel дублирани, а по Fine Living – със субтитри.

През февруари Travel Channel ще предложи три премиери.
Връх Еверест е трофеят за алпинистите, които рискуват живота си, за да го покорят. Сред тях е и Джеф Ивънс, който е ръководител на спасителен авио екип. Джеф е лекар, експерт, планинар и обича приключенията.
„Еверест еър” е новият сериал по Travel Channel, който показва реални ситуации и предизвикателства пред Джеф и опитния му екип от шерпи и екипажа на хеликоптера.
Джош Гейтс – любител на приключенията и изследовател, се отправя към неотбелязани на картата територии в една съвършено нова поредица от епизоди на „Експедиция в неизвестното“, разследвайки най- устойчивите легенди и загадки в света. Този месец тръгва към Унгария в търсене на изгубената гробница на Атила.
Хенри Коул и Сам Лавгроув продължават своята одисея за откриване на изоставени автомобили, оставени да гният из навесите на Великобритания в поредицата „Затворени и погребани”.