Сега четете
Телевизия България 24 на живо от Виваком

Телевизия България 24 на живо от Виваком

bulgaria24

На 26 януари 2017 г. в пакета на VIVACOM на сателит бе добавен новинарският канал България 24.

Ето и съобщението на сайта на канала:

Национална телевизия „България 24“ информира зрителите си, че вече се излъчва и в мрежата на телекомуникационния оператор NET 1 на позиция 82, както и в мрежата на VIVACOM на сателит – канал 60 и на Ай-Пи ТВ – 80. Телевизията може да се гледа и в мрежата на Mtel, Blizoo, Bulsatcom и всички останали наземни мрежи, както и интернет платформи.

Телевизия „България 24“ е денонощен телевизионен канал, с информационно-публицистичен характер, който се бори за лидерски място сред информационните телевизионни сателити и 100% -тово покритие на пазара.

Програмната ни схема включва новинарски емисии, публицистика, документални филми, бизнес предавания, научно-популярни филми и др.

Очаквайте извънредни включвания на живо от горещи точки, коментари на важни събития в реално време и др. Нашата цел е да Ви превърнем в активен участник и съавтор на съдържанието ни.

Ние можем да ви гарантираме оптимално покритие на политическия, икономическия, социалния и културен живот, осигурявайки обратна връзка и максимална актуалност на информацията.

Вижте и

–––––––––––––

Собственик на медията е варненската фирма „Вижън Лаб ЕООД“ с регистрация във Варна и управител Мартин Христов според регистрацията в СЕМ. Телевизията се помещава в сграда на ВМРО на столичната улица „Пиротска“ 5.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре