Сега четете
Нови спортни канали излъчват Евролигата и UFC

Нови спортни канали излъчват Евролигата и UFC

Mtel-EuroleagueБългарският телекомуникационен оператор Мтел навлиза със собствени канали на пазара на спортно телевизионни съдържание. Компания ще предложи три спортни HD канала  – двата собствени Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2, както и EDGESport с над 20 различни групи спорт и над 250 турнира и състезания годишно.

Баскетболната Евролига също има ключово място в спортното съдържание на каналите, за да могат зрителите да следят изявите на Алексансдър Везенков Йордан Минчев в грандовете Барселона и Фенербахче.

Каналите ще излъчват изцяло на български език най-голямото разнообразие от спортни състезания и първенства в ТВ ефира у нас. 24 часа на ден, 7 дни в седмица, 18 000 часа-годишно баскетбол, футбол, волейбол, тенис, бойни, моторни, екстремни спортове, лека атлетика, хокей, голф и много други.

Mtel Sport 1 стартира на 14-и януари като се очаква след 1-и март да започнат останалите два спортни канала. Каналът ще бъде безплатен за всички абонати на ТВ пакети от Мтел и blizoo.

Вижте и

Осем хиляди часа в програмата на каналите ще са отредени за преки предавания като преди и след най-интересните от тях ще има коментарни студия. Българската аудитория ще има възможност за първи път първокласните ММА състезания от UFC и стартовете на Nascar Sprint Cup.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре