masha024__99444_zoomСлед огромния интерес, под знака на който премина турнето на руския спектакъл „Маша и Мечока: Кутията на щастието” в България, трупата се завръща отново през април. Този път актьорите от театрална компания „Трида“ ще представят най-новата си постановка „Бъчва с мед”. В нея Маша е пресъздадена като палаво и любопитно момиченце, което по наивен и комичен начин изпада в забавни ситуации, заедно с добрия си верен приятел – Мечока Миша. Той се старае да научи дребосъчката на мъдрости и да й помогне да излезе от всяка беда.

„Бъчва с мед” е с продължителност един час, а България е сред първите страни, в които ще бъде изигран спектакълът. Много танци, музика, специални викторини и весели емоции ще радват малки и големи в седем града.

Постановката е адаптирана на български език и ще бъде изиграна в София (22 април, зала 1 на НДК) , Пловдив (23 април, Дом на културата “Борис Христов“), Ст. Загора (24 април, Държавна опера), Бургас (25 април, Държавна опера), Добрич (26 април, Драматичен театър „Йордан Йовков“), Русе (27 април, „Доходно здание“) и Варна (28 април, Фестивален и конгресен център). Билети за умилителното представление за всички дати могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim.