0000327430-article2

Снимка: Булфото

Напоследък Цвети Стоянова е все по-активна в мрежата. След инцидента тя изтри стария профил и направи нов в една от най-големите социални мрежи Инстаграм. Красавицата ежедневно споделя нови фотоси с феновете си.

От мрежата те разбраха за почивката й в Дубай. Грацията се похвали със снимки от летището. А след пристигането си в емирството заля мрежата със снимки от приключенията си там.

Феновете й се радват на нейното щастие. Но от друга страна не могат да приемат факта, че тя не обръща особено внимание на притесненията на всички за нея.

Само преди дни бившата гимнастичка написа, че не съжалява за абсолютно нищо в живота си. С това признание тя си навлече гнева на стотици свои фенове, които непрестанно се молеха тя да се възстанови възможно по-скоро.

В резултат от неприемливото й поведение само за дни феновете й в мрежата намаляха с цели двеста души. Както вече Хот арена съобщи, красавицата разгневи дори най-верните си фенове.

Цвети Стоянова отвърна на удара и коментира написаното. Тя заяви, че досега никога не е изневерявала на лудостта си, за да се хареса на някой. Бившата грация заяви, че няма да направи подобно нещо.

Фактът, че тя не коментира останалата част от разкритията на Хот арена, потвърждава написаното. Както вече изданието съобщи, бившата гимнастичка е получила предложение от Галена да участва в неин клип.

Фолк дивата решила да напише автобиографична песен, посветена на други момичета в положението на Цвети и я поканила да участва в проекта.

Според запознато Галена е любимката на грацията и тя едва ли би й отказала. По всяка вероятност тя е приела поканата. Мълчанието й потвърждава тези предположения, пише Хот арена.

https://youtu.be/JLXwp1l1C3I