Сега четете
„Борисов 2” оставя всичко в добро състояние

„Борисов 2” оставя всичко в добро състояние

t-donchev„Служебното правителство няма от какво да се притеснява, само трябва да работи”, каза вицепремиерът в оставка Томислав Дончев в студиото на „Тази събота”.

По думите му правителството „Борисов 2” оставя всички сектори на управлението в много добро състояние.

През миналата седмица новоизбраният президент ген. Румен Радев повдигна въпроса за подновена обществена поръчка за тол системата. „Президентът не е чиновник, който само разписва документи. Той има право да изразява обществени позиции и да задава въпроси”, смята Дончев.

По думите му дебатът на тази тема е изчерпан, тъй като Лиляна Павлова е дала много подробни разяснения по казуса.

В интервю в предаването „Лице в лице” Радан Кънев заяви, че ГЕРБ и БСП се опитват да дадат поръчката за тол системата на фирми, свързани с Васил Божков. „Това е поредният опит ГЕРБ да се пакетира с какво ли не, един дълъг репертоар”, каза Дончев.

„Мен много ме притеснява когато някой знае резултата на една обществена поръчка преди тя да е проведена”, допълни той. Дончев определи изказванията на Кънев като несериозни.

Ситуацията в Хитрино

„Има инициативен комитет от хора, които са на място. За мен това е най-голямата гаранция, че средствата ще бъдат разходени спярмо нуждите”, каза Томислав Дончев.

Вижте и

По думите му има отпуснати достатъчно пари, за да се възстанови селото.

„Сега в момента е много трудно да се изгражда каквото и да било – климатичните условия затрудняват изключително работата. Въпросът е да има нормален строителен сезон. Към края на лятото, Хитрино би могло да изглежда по-добре отпреди катастрофата”, каза Дончев.

bTV, „Тази събота

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре