Сега четете
Преглед на печата

Преглед на печата

images-1Крадци са пребили до смърт бизнесмен в град Левски в нощта срещу петък, съобщава Труд. Съпругата на починалия е в болница, също пребита от обирджиите. 57-годишният мъж търгувал със злато.

34-годишен мъж от Панагюрище с фамилия Тъпанаров смени името си със съдебно решение, пише Телеграф. Основният мотив за иска е, че от малък търпи подигравки.

Стандарт предлага информация за възможностите за зимна ваканция у нас. Според изданието, най-добрата оферта, включваща преспиване, храна и карта за лифт излиза под сто лева. Ако решите да почивате шест дена, в Пампорово се прави отстъпка от 12 процента.

В последните часове от годината, директорът на кардиологичната болница „Света Екатерина“, проф. Генчо Начев, съветва, в интервю за Труд, да не допускаме до сърцето си лоши думи и да не се ядосваме за глупости. „Всичко на този свят се връща –  и доброто, и злото“, напомня ни той.

Актьорът Владислав Карамфилов, по-известен като Влади Въргала, призовава, в интервю за Стандарт, да вършим добро. „Чувствам любовта на хората, това  единственият капитал, с който разполагам“, споделя актьорът.

В същия дух говори и Васил Найденов, в интервю за Монитор. „Когато нещо се прави с любов, то винаги ще бъде оценено“, подчертава той. Популярният изпълнител си спомня, че в почти всяка новогодишна нощ досега винаги е работил.

Вижте и

Монитор предлага обобщение на отиващата си година и на хората, които ни накараха да се гордеем. Боян Петров продължи да покорява върхове, българчета донесоха 61 медала от олимпиади, спортът отново има своите герои – Кобрата и момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика, припомня вестникът.

По случай идването на 2017 година, в много населени места ще има тържества в центъра, кметове ни поят на аванта, пише Телеграф. Осигурени са безплатни кебапчета и баници с късмети и то не само по градските, но и по селски площади. В първите часове на Новата година, патриарх Неофит ще отслужи празнична литургия в катедралата „Свети Александър Невски“.

24 часа също обобщава изминалата година, но от гледна точка на това за кои политици е била жизнено важна. Изброени са премиерът Бойко Борисов и оставката му,  новоизбраният президент Румен Радев с успеха му срещу ГЕРБ, Владимир Путин, който подобри отношенията на страната си с Турция. 24 часа предлага още анализи на 2016-та като например кои популярни личности минаха под венчило, кои известни българи очакват дете през следващата година, както и къде представителите на властта ще посрещнат 2017-та година.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре