Сега четете
Селфито, което убива

Селфито, което убива

selfie-stick-ban-2-640x640Селфи-манията в Индия се разраства. Все повече хора поемат непремерени рискове, за да се самозаснемат в екстремна ситуация. И все повече хора плащат за това с живота си.

Индиец от северозападния щат Раджастан се опита да си направи селфи с огромна змия. Но животното го ухапа по гърба. Всъщност мъжът извади късмет, че е жив.

Селфи-манията, обхванала цяла Индия днес, доведе до редица трагични случаи като описания по-горе. Статистиката сочи, че броят на смъртоносните селфита расте непрекъснато. Много хора отиват твърде далеч в стремежа си да направят впечатляващо селфи и се подлагат на екстремни опасности, като например снимането в опасна близост до бързо приближаващ се влак или на ръба на високи пропасти.

През май в щата Пенджаб загина един младеж. Той се опитал да си направи селфи с опрян в слепоочието истински пистолет и по невнимание натиснал спусъка. През юли селфито на един мъж завърши със седем смъртни случая: той влязъл надълбоко в река Ганг, за да си направи селфи, течението го повлякло и седмината мъже, които се опитали да го спасят, също се удавили.

Само преди няколко седмици загинаха и шест студентки, качили се на язовирна стена, за да си направят селфи. Едно от момичетата загубило равновесие и паднало в язовира. Другите се опитали да го спасят и също били погълнати от водите.

Вижте и

 

източник: fakti.bg

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре