sdettOбластният управител на Разград Манол Кившанов за втора поредна година покани на чаша вино представителите на местните, регионални и национални медии.

Губернаторът  благодари на журналистите за съвместната работа и доброто отразяване на дейността на Областна администрация, както и за това, че винаги са обективни и дават гласност на всички проблеми.

От него журналистите получиха тефтери, календари и химикали, които да ползват със здраве.

Областният управител и неговите заместници пожелаха на журналистите здраве, лични и професионални успехи, и добри новини за отразяване през 2017 г.

Коледари от Професионална гимназия по селско стопанство „Хан Аспарух“  –  Исперих възпроизведоха автентичните народни обичаи Бъдни вечер и Коледа, и изпълниха коледарски песни и наричания. Те отправиха пожелания към журналистите, Областния управител и служителите в администрацията за здраве и дълъг живот, за късмет, любов, за радост, щастие и добра среща.

Областният управител и неговите заместници благодариха на даровитите деца за знанията и предаността им към народните обичаи, и както повелява традицията им поднесоха пита с пара, и кошница с лакомства.