Sasho-Dikov-2Сашо Диков продължава да е магнит за агресивни зрители даже и като водещ в бутикова телевизия. Доказателство за това е последното издание на предаването на Стажанта по  „Би Ай Ти”, което се излъчва всяка неделя вечер.
Още щом пусна зрителския телефон с призив към аудиторията да му се задават въпроси по горещата тема „Хитрино”, Сашо Диков попадна на недоволен от коментарите му мъж. „Абе, тъпак, кога ще признаеш как си запали колата и обвини Цветан Цветанов и другите, че са я взривили?”, попита анонимният провокатор.
„Ей такива зрители обичам! Да не би да се обажда Станимир Флоров, или някой негов роднина?”, поинтересува се Стажанта. Сарказмът му обаче още повече вбеси събеседника, който го засипа с порой от ругатни, обиди и заплахи.
„Не, мръснико, обажда се гражданин на Република България. Искам да те информирам, че имаш народна присъда, тъпак такъв!”, бе малка част от първоначалната тирада на гневния зрител.
След настояване от страна на Сашо Диков да бъде уточнена каква е присъдата му, издадена от народа, последваха нови обиди и заплахи: „Мръснико мръсен, такива като теб провокатори Тодор Живков ги разстрелваше в центъра на София без съд. Що се занимаваш само с провокации и клеветиш Цецка Цачева? Що не питаш Корнелия Нинова къде са й милионите? Що не питаш къде са заводите, дето аз съм ги строил, а не ти!? Мръсник, простак, глупак, не мога да те гледам, имаш присъда от Народния съд”, избълва излезлия извън кожата си телефонен враг на Сашо Диков, преди да затвори.
Лютите псувни и заплаха за разстрел обаче не само не стреснаха, а даже развеселиха белокосия ветеран, който обясни, че точно заради такива обаждания е въвел рубриката със зрители „Питай Сашо Диков”.
Паметливи колеги на Диков припомниха, че той има добър тренинг с псуващи го и заплашващи го зрители от дългогодишния си престой в Канал 3, когато водеше спортно предаване и всеки уикенд влизаше в свирепи диалози с ненавиждащи го футболни запалянковци. В края на 90-те години на миналия век Сашо даже се впусна в преследване на десетина младежи от агитката на „Локомотив” (София), които скандираха по негов адрес: „Сашо Диков, педераст!”.
„Защо мислиш, че съм педераст?”, изрепчи се тогава Стажанта на един от феновете и последва „логичния” отговор: „Ми, щото си педераст!”

автор: slava.bg