Сега четете
Chapter 4- първата родна агенция спечелила два пъти European Excellence Awards

Chapter 4- първата родна агенция спечелила два пъти European Excellence Awards

Chapter 4 България за втори път спечели награда на юбилейното 10-то издание на престижните европейски награди European Excellence Awards 2016, превръщайки се в единствената българска ПР агенция отличавана два пъти с изключително високото международно признание.

Анелия Милкова, управляващ директор на агенцията лично прие наградата на официална церемония състояла се на 8-ми декември в Берлин.

Печелившият проект на Chapter 4 България е популяризирането на онлайн платформа „Всичко за недоносените бебета”, реализиран за Фондация „Нашите недоносени деца” с подкрепата на AbbVie и е награден за най-добра кампания в категория Национални и регионални кампания „Балкани”. Проектът е отличен сред проектите на шест държави България, Румъния, Хърватия, Сърбия, Черна гора, Босна и Херцеговина, в конкуренция на над 1600 кандидати. Това е поредна стъпка напред в подкрепа на каузата на недоносените деца в България, както и голямо признание за ПР общността в България.

“Спечелването за втори път на награда „European Excellence Awards 2016“ в условията на толкова голяма конкуренция – повече от 1600 участващи европейски проекта, е невероятно признание за целия екип на Chapter 4 България. Още по-голяма гордост носи фактът, че Chapter 4 България е единствената българска агенция отличена два пъти на най-престижния европейски конкурс. Наградата е доказателство за реализирането на изключително добра комуникация и надграждане на една идея, която се превърна в кауза за целия ни екип.“, сподели Анелия Милкова, Управляващ директор за Chapter 4 България.

През 2014 г. на Chapter 4 България спечели първото си отличие на конкурса European Excellence Awards за най-добра кампания за региона България, Румъния, Хърватия, Словения, Сърбия, Черна гора, Босна и Херцеговина с кампанията „Най-големи герои са най-малките“, реализирана за фондация „Нашите недоносени деца“.

Вижте и

Проектът награден тази година – Earlybaby.info е първата по рода си в България и Европа онлайн платформа и цялостен наръчник за родители на недоносени деца „Всичко за недоносените бебета”. Той е изключително важен, тъй като едно от всеки десет деца се ражда преждевременно, а родителите нямат достъп до пълна информация за специална грижа, която е нужна към недоносените бебета. За съжаление, въпреки правилното проследяване на бременността и предприетите превантивните мерки, това може да се случи на всеки. Платформата earlybaby.info предлага бърз и лесен достъп до информация и е на разположение на всички, които имат отношение към грижата за недоносените деца и в помощ на родителите, за които преодоляването на това изпитание изисква много сила и подкрепа в тежкия момент. Чрез тази нова онлайн платформа и наръчника „Всичко за недоносените бебета”, родителите имат възможност да се консултират със специалисти и да намират по най-лесния, бърз и достъпен начин необходимата информация за техните деца.

European Excellence Awards е международен конкурс, който отличава най-добрите европейски проекти в областта на комуникациите в различни региони и сфери. Наградите дават цялостен поглед върху комуникационните успехи в цяла Европа. Журито се състои от 38 европейски експерти с богат опит в сферата на комуникациите. Първият етап от гласуването се провежда онлайн, след което на двудневна среща на членовете на журито се избират финалистите за European Excellence Awards. Основните критерии за подбор са креативност, иновация, реализация и стратегия на участващите проекти. За изданието през 2016 г. в надпреварата се включват повече от 1600 проекта от цяла Европа. Тази година European Excellence Awards отбелязва 10-годишен юбилей.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре