Сега четете
Атрактивни награди вън фотоконкурс на Voubs.com

Атрактивни награди вън фотоконкурс на Voubs.com

voubs_international_photography_awards_2016_logo_33441Първото издание на Voubs International Photography Awards (VIPA) набира участници, които да се борят за награди в 6 категории, както и за голямото отличие „Фотограф на годината“ (статуетка „Златен Voubs“ и 5000 евро).

Крайният срок за участие в надпреварата е 15 януари 2017 г., а до момента в конкурсния хъб Voubs.com са регистрирани под 200 фотографи.

Те ще бъдат оценявани както от публиката, така и от международно жури, съставено от професионални фотографи с изключителен опит и признание от САЩ, Австралия, Русия, Израел, Португалия, Румъния, ЮАР, Бангладеш и България.

41 000 евро ще си разделят

31 майстори на обектива от цял свят. С наградния си фонд и международното участие VIPA 2016 се нарежда сред най-големите онлайн конкурси за фотография. Най-важното качество на състезанието обаче е, че всички участници ще се оценяват според стандартни международни правила и с алгоритъма на Voubs.com, който следи резултатите в реално време и не позволява манипулации на вота.

За да представи честното и прозрачно гласуване и конкурса, специален гост в София бе Григорий Горячев – руският член на журито, познат и с артистичния си псевдоним Белий Ден. В експертната комисия от българска страна ще е Лилия Йотова. В последните 10 години тя е снимала десетки родни световни звезди (включително Дилма Русев и Ангела Меркел), проекти за УНИЦЕФ и над 100 корици на списания.

Церемонията е през март в София

Вижте и

Преди броени месеци Лилия Йотова оглави като председател новосъздадената Асоциация на професионалните фотографи у нас – официален партньор на VIPA 2016. Международната надпревара се организира от българския стартъп Voubs.com. Създаден като глобален конкурсен хъб, той вече 2 години развива общност от над 70 000 организатори, спонсори и творци от всички области.

Всички те са обединени от възможността за създаване и управление на конкурси, регулирани от лесен и удобен софтуер, стандартни правила и алгоритъм, който позволява 100% честно и прозрачно гласуване на жури и публика. Създател на платформата е Васко Василев – спортен мениджър и предприемач, чиято цел е чрез платформата да увеличи многократно провеждането на онлайн конкурси в света, с което да осигури много по-голяма видимост на аматьори и професионалисти от артистичната и социалната сфера.

Първата церемония по връчването на Voubs International Photography Awards ще се състои през март в София и ще бъде съпътствана от паралелна образователна програма с международно участие.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре