Сега четете
Жанета Дядовска – новият шеф на Publicis Consultants MSLGROUP

Жанета Дядовска – новият шеф на Publicis Consultants MSLGROUP

m_janeta-diadovska-47e1537c0cТя има дългогодишен опит в стратегическото планиране, маркетинговите комуникации, връзките с обществеността, събитийния мениджмънт

Групата за специализирани маркетингови комуникации Publicis One Bulgariа, обяви назначението на Жанета Дядовска за управляващ директор на PR агенция Publicis Consultants MSLGROUP.

Тя ще отговаря за стратегическото планиране и бизнес развитие, консултирането на настоящи и потенциални клиенти и устойчивото прилагане на интегрирани PR програми в рамките на групата на локално и регионално ниво.

Дядовска има дългогодишен опит в областта на стратегическото планиране, маркетинговите комуникации, връзките с обществеността, събитийния мениджмънт и политическите комуникации.

В последните години работи по управлението на европейски проекти, преди това е част от United Partners и отговаря за бизнеса с нови клиенти, повече от шест години е част от групата MAG Communications, където заема различни позиции в рекламното и PR звено.

Била е пресаташе на парламентарна група в 39-тото Народно събрание, през годините работи по различни медийни и бранд проекти, част от които отличени с награди в различни конкурси.

Вижте и

Опитът ѝ включва изграждане и управление на комуникационни стратегии за продукти в сектора на бързооборотните стоки, енергетиката, туризма, агро и публичния сектор. Работила е за клиенти като Petrol, Eurohold, Ital Food Industry (FS), Happy Bar&Grill, Евробет, КЕН, Hayat, Immorent Bulgaria, Министерство на икономиката, енергетиката и туризма, EURALIS, ING/NN Life & Pension Insurance, KARE Design, ABBOTT Laboratories и множество европейски проекти.

Член на IPRA (International Public Relations Association) и БДВО (Българско Дружество за Връзки с Обществеността), лектор в различни семинари и обучения.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре