Сега четете
Реформаторите при президента

Реформаторите при президента

rbПо думите ме Реформаторите могат да вземат мандат с ключови фигури от сегашния кабинет

„В 9 часа имаме събиране на Изпълнителния съвет на Реформатрския блок, на който ще вземем решение. Нагласата на СДС е да проведем още едни консултации с ГЕРБ, за да търсим възможност за реализация за този мандат”, заяви в студиото на „Здравей, България” Румен Христов, депутат от Реформаторския блок и зам.-председател на СДС.
По думите му, организирането на предсрочни парламентарни избори обслужвало единствено БСП и опозицията.
„Нищо не пречи да предложим използването на мандата основно от ГЕРБ, с посочен министър-председател от тях, разбира се, с наше съгласие. Основна конструкция от политическа партия ГЕРБ, а защо не и с лек ремонт този кабинет да продължи да работи”, добави Румен Христов, депутат от Реформаторския блок и зам.-председател на СДС.
От Реформаторсикя блок смятат, че могат да вземат мандат с ключови фигури от сегашния кабинет.
„Този, който избира министрите, е министър-председателят. А кой ще бъде той, ще реши ГЕРБ. Ако има правителство, то може да се случи само с политическа партия ГЕРБ която има 84 мандата. Очакваме от тях предложение за министър-председател. Може да бъде Бойко Борисов, може да бъде и друг, това те си преценяват”, каза още Румен Христов, депутат от Реформаторския блок и зам.-председател на СДС.
Нова телевизия, „Здравей, България“

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре